Skuldfinansiering hösten 2015

12.10.2015 16:39

Vi har märkt att när man söker på skuldfinansiering utan säkerhet, dyker både seriösa sidor upp och mindre seriösa sidor. Med seriösa sidor avser vi oberoende sidor som tillhandahåller saklig information om olika lån utan att vara helt nerdränkta med olika reklambanners som bara förvirrar läsaren.

Den som vill ansöka om skuldfinansiering för privatpersoner gör i allmänhet det utan säkerhet och kanske har man en medsökande eller vill ansöka om att låna pengar utan medsökande. Det är alltid skönt att låna pengar utan medsökande eftersom det då endast är en person involverad och det känns lättare eftersom man inte så lätt vet vem som kan vara medsökande till sina lån. Däremot ökar alltid chansen att faktiskt bli beviljad lån om man ansöker om lån tillsammans med en medsökande så den som är osäker på om han/hon kommer att bli godkänd för lån kanske på grund av låg eller dålig kreditvärdighet, ska alltid försöka ansöka om lån tillsammans med medsökande.

Skuldfinansiering utan säkerhet är bra när man vill använda lånet till att lösa gamla lån eller dyra krediter. Man samlar helt enkelt flera lån och krediter under ett o samma lån för att därmed sänka sina månadskostnadere och i bästa fall även för att sänka räntan och få ett billigare lån helt enkelt. Det är bra om lån för skuldfinansiering löper över en lite längre tid eftersom det hjälper till att hålla månadskostnaderna för lånet nere. Viktigt att tänka på vid skuldfinansiering är förstås att ju längre tid du har lånet, ju mer kommer du i praktiken att betala i ränta så även om lånet är billigt i ränta kommer det dra iväg till stora summor ju fler år du väljer att avbetala lånet på.

Sidan vi hittat har alla sorters lån men är specialiserade på skuldfinansiering för privatpersoner utan säkerhet.