Seriösa och oberoende sidor om att låna pengar online

14.08.2015 15:20

Vi har startat upp portalen och själva letar vi nu efter seriösa, trovärdiga och framför allt uppdaterade sidor om banklån på nätet. Det visade sig vara lättare sagt än gjort att som man brukar säga "skilja agnarna från vetet". Det är nämligen så att enligt vår erfarenhet är ungefär 95% av alla sidor som handlar om banklån online helt sönderspammade av annonser och popup fönster som gör besökaren alldeles förvirrad. På de flesta sidorna är det extremt svårt att skilja ut användbar information från annonser och popupfönster som mer handlar om att snabbt välja en enskild låneprodukt snarare än att få en god överblick av olika lån, dess fördelar och villkor.

Det verkar som att många sidor på nätet inte tar användarvänligheten på allvar och helt seriöst och allvarligt talat blir man helt förvirrad av att besöka vissa sidor online när det kommer till sidor som handlar om banklån och att låna pengar i alla dess former.

 

Vi rekommenderar att du väljer en sida med omsorg, gärna en som inte svämmar över av alla möjliga reklambanners så att du i lugn och ro kan jämföra olika lånelösningar oavsett om du söker efter ett större privatlån utan säkerhet eller om du söker efter bra och billiga snabblån och smslån. Vi kommer inte att länka till några sajter på nätet som det förekommer orimligt många annonsbanners på utan kommer att försöka hålla oss till sidor som inte är helt sönderannonserade av banners som egentligen inte ger någon information alls mer än möjligtvis lånebelopp och något exempel på kostnad. När du skall låna pengar behöver du långt mer information än vad en reklambanner kan uppbringa. Viktig information om grundläggande lånevillkor är bra att skapa sig en bild av innan man bara klickar vidare på en annonsbanner och väljer första bästa banklån online.

Vi jobbar nu vidare med att succesivt bygga upp en seriös portal för att tipsa privatpersoner om vilka sidor på nätet som är mest tillförlitliga och mest frekvent uppdaterade. Exempelvis har vi hittat sidor som inte uppdaterats på flera månader, vilket vi tror ger stora svårigheter att garantera att sidan åtminstone försöker hålla sin information aktuell och uppdaterad.

För att få länk publicerad på vår portal om banklån online krävs härmed frekvent uppdatering och aktuell information, samt att sidan inte är helt överöst med reklambanners på ett helt orimligt och icke användarvänligt sätt.