Jakten på att låna pengar online pågår

19.08.2015 17:46

Jakten på bra och innehållsrika sidor som inte bara handlar om att låna pengar och ta banklån online, utan som faktiskt också tillför besökarna fakta och information som ger bra och kvalitativ vägledning för att låna pengar online är i full gång. Vi har hittills fått ett fåtal förslag från sidor på nätet som håller kvalitetsmåtten vad det gäller information, frekvent uppdatering och ett rimligt antal reklambanners.

När det kommer till att ta lån utgår vi ifrån att besökaren vill ha så mycket relevant information så att det är tillräckligt för att snabbt veta om det aktuella lånet är det besökaren letar efter eller inte. Grundläggande villkor för lånen bör framgå eftersom det utgör en väsentlig del av besökarens informationsjakt.

Det finns som bekant olika kategorier av banklån och det är alltid svårt för presumtiva låntagare att veta i vilken kategori av olika banklån de skall söka för att hitta det lån som passar dem allra bäst. Självklart är ord, begrepp och annat svårt att kategorisera utifrån eftersom många besökare faktisk inte har tillräckligt hög kunskap för att själva kunna anta vilken kategori av lån de skall söka bland när de skall jämföra lån online.

På www.kontanter.nu kan man som besökare låna pengar snabbt och jämföra olika lån online. Sidan har en mängd olika kategorier och det framgår förhållandevis tydligt vad varje sida och kategori av lån innebär, åtminstone i korthet. Sajten har specialiserat sig lite extra när det gäller kategorier av lån såsom lån utan uc kontroll och lån avsedda för skuldfinansiering men man återfinner också kategorier som årslån utan uc kontroll och sms lån tillsammans med snabblån online. Sidan uppdateras väldigt frekvent med färskt material och nyheter kring förändringar i lånevillkor hos de olika bankerna och annat som har med privatekonomi att göra.

På www.snabblån-online.nu är inriktningen snabblån och smslån online och sidan koncentrerar sitt innehåll med relevanta lån inom kategorin snabblån och smslån även om det utöver det finns ett antal andra kategorier men fokus ligger helt klart på att vända sig till besökare som vill låna pengar snabbt genom att ta smslån eller ansöka om snabblån online.

Som vi tidigare resonerat kring i artiklar här på sidan, är det en ren djungel att hitta bra sidor om lån på nätet eftersom många sidor verkar prioritera reklambanners och annonser från google högre än att ge relevant och informativt användbart innehåll till de besökare som faktiskt söker efter bra lån att ansöka om online. För våra läsare här i portalen för banklån, kommer vi enbart att presentera sidor med det som vi bedömer som tillräckligt bra kvalitet för att passa in både för den som aldrig lånat pengar tidigare och därför är i behov av mer information och dem som bara söker efter uppslag och idéer till nya banker eller långivare. De sidor som enbart presenterar ett stort antal smslån, utan vidare information om villkor och fakta kring vad ett smslån faktiskt innebär, kommer inte att publiceras på denna sida. Om innehållet däremot på ett tydligt och opartiskt sätt förklarar både villkor och innebörden med att ta smslån eller andra snabblån, kommer vi att överväga möjligheten till publicering. Vår sida skall inte betraktas som en oseriös portal utan tanken är att vi skall hjälpa våra besökare att hitta seriösa sidor som handlar om lån och lånerelaterad information.